Esentepe İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan; sosyal aktiviteler yönünden zengin; temiz bir eğitim öğretim ortamı olan, Atatürk´ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük eden bir kurum olmak.

Misyon: İnsanlığın gelişimine hizmet etmek amacıyla, bilgi çağına uygun, okul yönetimi ile iş birliği içerisinde örnek ve öncü bir eğitimle, fırsat eşitliği sağlayarak, değişim ve gelişime açık olan, düşünen, araştıran ve sorgulayan, milli ve ahlaki değerlere bağlı, sorumluluk sahibi, özgüveni olan bireyleri milli eğitimin temel ilkeleri, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda planlı programlı bir sistemle yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 14:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Servis Bilgisi: Servis var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 667 56 86

Belgegeçer - (212) 667 7419

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sgesentepeiho.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mah. 2368 Sok. No2/1 Sultangazi/İSTANBUL

Öğretmen :32
Öğrenci :559
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2002
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)

Yerleşim Yeri - Esentepe Mahallesi Sultangazi / İStanbul

Adres - Esentepe Mah. 2368 Sok. No2/1 Sultangazi/İSTANBUL

Ulaşım * Eminönü merkez duraklarından 36/e okulumuza yürüme 3 dakika mesafede olan Sultangazi/Esentepe Merkez Caminin yanından geçmektedir. Yol güzergahında Alibeyköyde de Esentepe adında farklı bir muhit bulunmaktadır. Genelde orayla karıştırılmaktadır. * Taksimden 36/t Esentepe Merkez Caminin yanından geçmektedir. * Bayrampaşa ve Topkapıdan Cebeci minibüsleri okulumuzun alt tarafında bulunan Ahmet Yesevi Kültür Merkezinin önünden geçmektedir. * Küçükköy ve Gaziosmanpaşadan Esentepe minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde